Activiteiten

(c) 2015 by Debeco Group

Bouwen is onze passie, vakmanschap onze kwaliteit.

 

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze betrokkenheid en vakmanschap zorgen wij dat uw project ons project wordt. Dit heeft niet alleen geleid tot duurzame relaties met onze opdrachtgevers, maar heeft ook geresulteerd in prachtige duurzame gebouwen.

 

 

Als Bouwgroep met diverse bekwaamheden aan boord kunnen wij u zowel een sleutelkare woning afleveren als ook alleen de Ruwbouw Casco . U kunt ons zelfs bouwen voor het plaatsen van een Dakkapel, Niets is ons te klein en niets is ons te Groot, van enkele honderden euros tot meerdere miljoenen.

 

Wij bouwen in principe alles ; Woningbouw, Utiliteisbouw , Bruggen en Viaducten , Dakkapellen , Schuren, Stallen , Bedrijfshallen , Garages enz...

 

 

 

Wanneer u de wens heeft te bouwen, staan wij voor u klaar om met u samen het project dusdanig te bespreken en te realiseren.

 

Ook in de onderaanneming voor onze Zakelijke Partners staan we dag en nacht klaar en zijn 24/7 bereikbaar om eventuele uitdagingen aan te gaan , wij bieden een breed pakket aan alles wat met ruwbouw van doen heeft , hierdoor kunnen wij een complete casco plaatsen inkl Gevelmetselwerk wat u de faalkosten doet zinken.

 

Wij zien graag via email of post uw offerteaanvragen tegemoet , en hopen iedereen als nieuwe klant te kunnen begroeten.

Debeco Bouwgroep

Grotestraat 64

7622 GM Borne

 

Email: info@debeco-groep.com

Internet: www.debeco-groep.com